Menu

16/10 PICTURE THIS | DEBASER STRAND

Stockholm

Debaser Strand
onsdag, 16 oktober 2024 kl:18:30

Konserten arrangeras av FKP Scorpio.
Senast det begav sig såg vi Picture This under en fantastiskt fin kväll tillsammans med artistkollegan Tom Gregory. Då de irländska favoriterna nu återvänder till Sverige gör de det med låtordningen fylld av nya juveler!
Picture This seglade snabbt upp som en av de mest lovande folkpopakterna. De suveräna singlarna Addicted To You och Take My Hand tog världen med storm och förvandlade duon till storstjärnor hemma på Irland. Då de återvände med sitt andra album MDRN LV hade duon förvandlats till en kvartett. Samtidigt hade deras sound utvecklats. Picture This hade gått från det pastoralt, folkinspirerade och ofta akustiska till ett band som levererar storslagna pop-anthems, som gjorda för rungande allsång.
Efter en tre år lång väntan är Picture This äntligen återigen aktuella med en ny skiva. Det första smakprovet – singeln Act of Innocence – stakade ut vägen för det efterlängtade albumet Parked Car Conversations. Med det i ryggen tar Picture This ännu en gång publiken i Stockholm med storm.

Debaser är en rockklubb som bland annat finns vid Slussen och Medborgarplatsen i Stockholm och den finns även i Malmö. Den har fått sitt namn efter Pixies-låten med samma namn. På Debaser har flera stora inhemska och internationella artister spelat, däribland Bob Dylan, The Zombies, Ebba Grön, The Strokes, The Soundtrack of Our Lives, Bob hund, Arcade Fire, Dizzee Rascal, Pete Doherty, Marit Bergman, Bright Eyes och Ryan Adams.

Datum / Tid

onsdag, 16 oktober 2024 kl: 18:30

Plats

Stockholm, Debaser Strand

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

225

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad